Ik ben Patricia van der Heijden, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Tekenen heb ik mijn hele leven gedaan. In een drukke en lastige periode in mijn leven, merkte ik hoe stress mijn creativiteit blokkeerde. Ik had behoefte om te creëren maar er kwam niks uit mijn handen. Ik had gewoon geen inspiratie. Geen fut om iets te bedenken. Maar mijn handen wilden iets maken; creatief bezig zijn.

Het begon op vakantie. Een tekenblok, een potlood en een gum.

Eenvoud. Niet nadenken. Zomaar tekenen om het tekenen.

Heerlijk was het. Langzaam ontstond er een tekening. Kreeg ik er weer echt plezier in. Het tekenen ging daarna door. Vanwege de eenvoud. Een momentje voor mezelf. Tussen alle drukte door. Zonder poespas.

 Het zette alles weer ‘aan’ en mijn creativiteit ging weer volop stromen.

De wens om een eigen bedrijf te beginnen was er altijd al. En in 2015 waagde ik de sprong en ben ik gestart met Inspiratie Atelier Bij Patries. Waar ik anderen ging helpen om ook hun creativiteit te herontdekken. Eerst alleen via live lessen in het Atelier. Later ook via online programma’s in de Inspiratie Academie

Tekenen is ZOveel meer dan alleen tekenen. Het is een middel om te ontspannen. Om te groeien als mens. Om je doelen te bereiken. En dankzij het pad dat ik ging lopen, ontdekte ik dat ik alles wat ik lees, zie, hoor, denk of droom, omzet in beelden. Dat was altijd al zo. Ik was het me niet bewust maar het is wie ik ben. Ik ben in elke vezel een Visueel Vertaler & Verbinder.

Ik ondersteun en begeleid ondernemers via de Visuele Vertalingen die ik maak. Ik luister. Zie het grotere geheel. Zie de verbanden en hoe alles in elkaar past. Wat ik zie en hoor, vertaal ik in beelden die de ander kan begrijpen.

Zodat er weer overzicht is in de chaos aan ideeën.

Zodat dromen en wensen kunnen worden omgezet naar concrete plannen.

Zodat de klanten van de ondernemers die ik help, in 1 oogopslag hun boodschap begrijpen

De kracht van tekenen is enorm. En de omvang hiervan blijft me steeds weer verbazen!

Wil je graag weten hoe de kracht van tekenen & beelden voor jou kan werken?

Stuur me dan een mailtje dan neem ik contact met je op. Ik vertel er je met alle plezier meer over. 

 

 

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER BIJ-PATRIES?
MELD JE AAN VOOR DE